?ZIUQ - El Gran concurso

hospitalet promo cartel monologo jordi merca

El pròxim dissabte 13 de febrer de 2021 a les 20H al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat vindrà JORDI MERCA amb el seu espectacle «Jo Vaig Sobreviure a la EGB»

L’època dels vuitanta va fer molt de mal en la infància de tots nosaltres, aquesta època en la qual els nostres pares ens vestien de manera ridícula per enviar-nos al col·legi.

Un espectacle d’Estand-up en el què en Jordi Merca et farà recordar d’una manera esbojarradament divertida aquell que vas ser i el que ara ets.

Molt d’humor i música per a desconnectar del món actual i connectar amb el bon rotllo. Si ets Post Naranjito, però sobretot si ets Pre Cobi sens dubte aquest és el teu show.

Jordi Merca vuelve al pasado

50.000 espectadors ja la han vist.

9.3 de puntuació a Atrapalo.es , amb més de 2.023 opinions.

Segon monèleg més venut al 2019 a Barcelona segons Atrapalo.es.

Show Yo sobreviví a la EGB

Dissabte 13 de febrer

Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat

a les 20:00H

Comments are closed

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad